FUTUREPROOF YOUR BUSINESS

Hoe ziet uw bedrijf er in 2030 uit?

Vraagstukken rondom Corona, Brexit, climate change, CO2, robotisering, datamanagement, andere financieringsvormen, nieuwe markten, nieuwe grenzen, etc.

Door de vele veranderingen van deze omvang, en dan ook nog gelijktijdig, zijn bewuste, doordachte keuzes van vitale waarde voor het succes en continuïteit van uw onderneming op langere termijn.

Wilt u in deze onzekere periode voor de tuinbouwsector, een scherpe analyse maken hoe u uw onderneming “Futureproof” kunt maken, dan zijn deze praktische workshops voor u uitermate geschikt.

Na een kritische verkenning van de markontwikkelingen, de impact daarvan op de organisatie, en een interne analyse gaan we werken aan toekomstscenario’s. Deze worden beoordeeld en omgezet in een strategieën en vertaald in concrete en realistische acties.

Resultaat

  • Zicht op de ontwikkelingen in de gehele keten
  • Een totaaloverzicht van de belangrijkste trends en onzekerheden voor uw organisatie
  • U leert verschillende toekomstscenario’s te schetsen voor uw onderneming
  • U werkt aan een doordachte strategie en eindigt met een concreet plan
  • Inspiratie van elkaar: U krijgt feedback van andere bedrijven en u geeft feedback.

Doelgroep: ‘the next generation’

De training is bedoeld voor managers, opvolgers, ambitieuze medewerkers ofwel ‘the next generation’ die medebepalend zijn voor de toekomst van uw organisatie.

Het verdient een zeer sterke voorkeur als per organisatie (minimaal) 2 personen deelnemen!

Werkvorm

Er is gekozen voor een 2- tal groepsworkshops en aansluitend een individuele eind sessie om te voorkomen dat te bedrijfsvertrouwelijke strategieën worden gedeeld.

Deze workshops zijn zeer interactief. Het is onze doelstelling, dat bedrijven uit verschillende sectoren, niet schromen om elkaar advies te geven. De coaches hanteren diverse instrumenten en bruikbare modellen en presenteren creatieve en inspirerende praktijkvoorbeelden en succesvolle eigentijdse business modellen.

De coaches

Drie ervaren coaches begeleiden deze workshops:

Lourens van Herk, Eigenaar didacticaMagna, Greenskills, voorheen directeur Lentiz Cursus&Consult, specialisatie management vaardigheden, sales, teambuilding.

Hans Ligtenberg, docent en opleidingsmanager Greenport & Food, hogeschool Inholland in Delft, gepensioneerd maar nog steeds uitermate actief in binnen en buitenland; specialisatie business development, MVO en sustainability.

Engelie Beenen: Eigenaar Horticom, Partner HollandDoor, programma manager van diverse opleidingstrajecten in het buitenland, specialisatie: Netwerken, business development.

Data en locatie

De locatie wordt een inspirerende plek in de omgeving Delft-Den Haag.

Data: begin 2021  

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. 

De individuele sessies worden per bedrijf gepland.

Investering

De kosten bedragen p.p.  € 995,-.

Ons advies is om per bedrijf minimaal 2 personen af te vaardigen.

Bij meer dan 2 personen geldt een korting van € 175,- voor de derde of meerdere deelnemers.

De workshop komt als managementopleiding in aanmerking voor een aanzienlijke Colland subsidie.

Contact gegevens

+31 (0)612 132 518

info@greenskills.nl

Sportweg 14 | 4308 AE | Sirjansland

Wij helpen u graag verder!