BBL

Werken en leren gaan hand in hand. Bij een BBL opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) combineer je werk met een opleiding.

Aan medewerkers in de groene sector worden strenge eisen gesteld op het gebied van voedselveiligheid, Arbo en werkhouding. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Door het kennisniveau te verhogen, verloopt de afstemming beter en houdt u medewerkers gemotiveerd.

Deelnemers worden ingeschreven bij een erkende MBO instelling.

Na het afronden van de opleiding volgt een officieel MBO diploma.

Omdat een toenemend aantal medewerkers in de groene sector van Poolse of Roemeense afkomst is en beheersing van de taal belangrijk is rond Arbo en veiligheid, wordt de opleiding aangeboden in het Pools, Roemeens en Engels.

Vaktermen en huisregels die op het bedrijf aanwezig zijn, worden als integraal onderdeel van de opleiding meegenomen. Daarnaast is het mogelijk de opleiding voor u op maat te maken en extra modules toe te voegen. Voor deze extra onderdelen ontvangen de deelnemers officiële certificaten.

De vakdocenten van Greenskills zijn Poolse en Roemeense specialisten op hun vakgebied die door ons zijn opgeleid.

Ons slagingspercentage ligt op 95 % 

De definitie van veiligheid luidt:

’Het bewust nemen van een aanvaardbaar risico’

Maar wanneer is een risico aanvaardbaar en wanneer is iemand zich daadwerkelijk bewust van het risico?

Gekwalificeerd medewerker Glastuinbouw

In deze MBO opleiding leren de deelnemers op een verantwoorde manier om te gaan met de teelt, het product en productieprocessen.

Lees meer…

Gekwalificeerd medewerker Logistiek

In deze MBO opleiding leren de deelnemers op een verantwoorde manier om te gaan met het product, kwaliteit en productieprocessen.

Lees meer…

Contact gegevens

+31 (0)612 132 518

info@greenskills.nl

Sportweg 14 | 4308 AE | Sirjansland

Wij helpen u graag verder!