Over ons

Meer dan 10 jaar ervaring!

Gespecialiseerd in opleidingen voor anderstaligen

Wij richten ons op de groene sector en vinden het belangrijk dat de mensen die in Nederland werken meer leren over het vak dat ze uitvoeren en ze de Nederlandse taal leren spreken. Om te zorgen voor een goede kennisoverdracht maken wij gebruik van Poolse en Roemeense docenten.

Doordat de deelnemers in de eigen moedertaal worden aangesproken vergroot dit de commitment bij de werknemers en is er weinig ruimte voor misverstanden of misvattingen. Daarnaast kunnen onze docenten sneller schakelen tussen culturele verschillen en opvattingen.

Wij ondersteunen organisatie en medewerkers in hun ontwikkeling

Voor wie

Greenskills richt zich op alle organisaties met anderstalige werknemers in het groene domein. Zowel binnen de glastuinbouw, de vollegrondgroenteteelt, de fruitteelt en de boomteelt zijn wij actief.

Opleiden wordt steeds belangrijker voor arbeidsmigranten die zich voor langere tijd willen vestigen in Nederland. Bedrijven geven steeds meer de voorkeur aan arbeidsmigranten die beschikken over de juiste opleiding, werkervaring en die daarnaast ook de Nederlandse taal een beetje spreken.

Een opleiding in de eigen taal verhoogt de motivatie en commitment van de medewerkers.

Subsidie

Subsidie, wat mag u van ons verwachten?

De subsidieregeling praktijkleren stimuleert werkgevers om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden. Om aanspraak te kunnen maken op deze subsidie moet je voldoen aan een aantal criteria. De opleidingen welke geschikt zijn voor deze subsidie staan onder BBL.

Greenskills beseft dat veel organisaties door gebrek aan kennis over subsidies,  de algemene onwetendheid in wat er mogelijk is en tijdsgebrek, vaak nog geen gebruik maken van de voordelen welke er zijn.

Om deze reden hebben wij ons gespecialiseerd in het volledig ontzorgen van het leerbedrijf door middel van een persoonlijke begeleiding zodat de organisatie zich kan blijven focussen op de bedrijfsvoering.

Voor meer informatie over de subsidie zelf kunt u terecht op de website van het RVO.

Wij leveren dus:

  • Maatwerk
  • Erkenning leerbedrijf
  • Overeenkomst student, opleider en leerbedrijf
  • Volledige administratie/dossieropbouw benodigd voor toekennen subsidie
  • Volledig ontzorgen gedurende het hele traject

Verder beseffen wij bij Greenskills dat de motivatie voor volwassenen om onderwijs te volgen anders is dan bij jongeren. Om deze reden betrekken wij de personen welke in aanmerking komen voor een opleiding vanaf het begin bij het ontwikkeltraject. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van ons aanbod en ontwikkelingen binnen het veld.

Inschrijven nieuwsbrief